Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna hileınmasına yardımcı evet ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, ölçünlü baplara nazaran daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kafalayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın kabilinden acil durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın kenarı rabıta yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrolör şeşna kızılınması kolaylaşır ve daha bir araba pert vermesi önlenir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın kapısı nedir ve ne işe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini bulmak yangın kapısı derunin kullanılan bir kapıdır.

- İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı kocalik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden az olmamalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, sahih şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page